fredag 11 december 2009

Hemma igen.

Flög hem i måndags. Flyget hem gick helt okej. Heaven var vaken hela vägen. Slocknade i bilen vid 00,00 och vaknade upp hemma men en vällingflaska och så sov hon igen.Tisdagen var feber dagen. Som mest 39,7. Vi gick till öppna men Heaven gnällde och ville inte äta så jag och Karin gick hem. Jaha. Feber.

Onsdagen så åkte jag och hämtade Heidi, Wouter och Emma på flygplatsen. Kommer hem och Heaven har inte ätit eller druckit. Ringer flm och de kollar lungor, hals och öron men allting är okej. Dock röd i öronen men så kan det vara eftersom att hon har haft så många öroninflammationer.Heaven och Emma lekte glatt på onsdagskvällen. Gårdagen var lugn. Öppna förskolan och sen barnkalas på kvällen..Men inatt så kräktes min prinsessa. Bytte sängkläder, Gav lite välling, kaskadkräkning, bytte sängkläder och gav lite vatten för att få bort smaken. Kräktes. Somnade, kräktes igen. Fick lite frukost och var pigg och glad. Efter 1 timme hade inget kommit upp så vi bestämde oss för att gå till öppna och fira lucia.. Kaskadkräkning igen. Hem igen.

Fick resorb och juice. Drack, somnade. vaknade, kräktes, två blöjjor med diaree en så länge. Vi får se hur natten blir. SUCK.

1 kommentar:

  1. Minst 48 h efter sista kräkan tills man träffar annat folk!

    SvaraRadera