torsdag 25 februari 2010

Torsdag 25 februari 21:40

Jag är nog helt klart sämst på att blogga.
Händer mycket. Vi har ju krånglat fram och tillbaka med lilla H´s sömn så tillslut kontakde jag BVC för att få träffa en barnläkare för att utesluta allergier etc. Vi skulle då få träffa en barnpsykolog?? I måndags morse ringer de och säger att hon är hemma och vabar. Skulle träffat henne i måndags.
I tisdags ringer jag flm och vill absolut prata med en läkare, trevlig läkare ringer upp och berättar att vi är inbokade på ett läkarsamtal på bvc med en barnläkare på onsdagen 11,45. Glada i hågen går vi dit för att få reda på att det är avbokat för vi har ju inte träffat psykologen.

Jag tycker dom har hängt upp sig på psykologen och tänker begära ut journalkopior på lilla H. Natten tills idag sov hon dock hela natten.

Igår bajsade hon vitt, såg ut som spackel. Kittfärgat kan man väl kalla det annars. Ringde 1177 och skulle till barnakuten idag för att undersöka. Allt var bara bra med barnet.

Hon sover hos mamma idag igen. Dagis skulle sanera i morgon för att de går så mycket magsjukor och alla barnen så gott som skulle vara hemma. Så då har hon det bättre där. Både jag och pappan jobbar ju dag så.

Jag har ju som sagt haft ont i magen. Kontaktade en läkare jag känner och fick gå till honom idag. Jag har stressgastrit. Dvs magkatarr på tolvfingertarmen. Därför jag får mera ont när jag äter. Fick omeprazol utskrivet i 4 veckor och har det inte blivit bättre ska han kontakta en annan läkare för att ev göra en gastro då jag kan ha helicobacter och omeprazol inte hjälper då. Då måste man äta magtablett plus ab. Ja vi får väl se.

Helgen då.

I morgon jobba dag. Sen ska jag äta tacos med Karin och mysa med våra barn. Jobba kväll lördag och barnkalas för Wille på söndag.

http://www.zeeman.com/getdoc/c11b8627-7cd7-4e16-b760-5bb827431b16/Folder-week-08.aspx

om ni tittar där, volgende så på sida 3 så finns det två barntröjjor för 1,99 som jag vill ha till H och på sista sidan en MY LITTLE PONY RYGGSÄCK. Jag måste ha! Har smsat svärmor och Heidi van Twembeke. hoppas någon svarar snart.

Ja det var allt.

eller ja. Föressten. En av fiskarna är fet och ligger mest i ett hus o trycker så snart har vi fått fiskbebisar.

1 kommentar:

  1. Du ska se att allt ordnar sig. Hoppas att dom lyssnade på er idag hos läkaren! Skönt att det inte var något fel på henne!!
    Kram

    SvaraRadera