måndag 29 mars 2010

29 mars 00:08

Sitter på jobbet igen. Sista natten av tre. Skönt. Jag är så trött hela tiden och så är jag förkyld och hostig. Det vill inte ge sig och inte bryta ut helt heller. Hoppas förkylningen är borta tills på lördag när vi ska flyga till Österrike.

Heaven sover hos mamma. Igår natt och inatt. Bart började sex i morse och sex i morgon. Han jobbar ju numera heltid så vi lär väl aldrig ses han och jag :) Hon hade sovit bra hela natten igår men hon somnade SENT för dom hade så mycket att prata om sa mamma.. :) haha.

Gick dit när jag vaknade idag och umgicks med dotra min tills det var dags att gå till jobbet. Hon har lärt sig ett nytt ord, eller ja några nya. Hon säger TAa för tack och så säger hon docka. Går framåt detta med språket.

När jag vaknar idag ska jag träna med Karin. Vi skulle egentligen ha boxats men ringde idag och sa att det är bättre att vi tränar någonting lättare så att jag kan gå ifrån eftersom jag blir andfådd av att gå upp för trappor.

På tisdag ska jag hem till Emilia och se film med henne och Cecilia, ska bli trevligt. Sen jobbar jag onsdag och torsdag natt igen.

Nu på morgonen klockan sju ska jag ha lönesamtal. Ska bli.. hmm. Givande?? Har fått veta att en kollega av manligt kön på en annan avdelning har fåt 800 kr i löneförhöjning. Med andra ord så tjänar han 1100 kr mera än mig i månaden nu och han har varit färdig 1 år kortare en mig. Jag kommer inte få 1100 kr i löneförhöjning, inte 400 kr heller. Får vara glad för 100 misstänker jag. Ska fråga ifall jag får mera ifall jag könsopererar mig. Vad tror ni som läser?

Har mailat till chefen på IVA igen nu för att få hospitera. Måste ta reda på vad chefen för narkos heter så att ja kan hospitera där med och se vad jag egentligen vill läsa för vub sen. Kanske skulle tänka om helt och läsa till barnmorska istället?

Nej, det var nog allt jag hade att berätta.

Min bil är trasig.. Den varnar för service och mina vindrutetorkare fungerar inte. Det SUGER men ska lämna in den på tisdag så där försvinner många tusenlappar misstänker jag. Hur det går med Barts bil vet vi inte en. Jag hoppas dom tänker byta ut kopplingen åt oss. Vi väntar tid på deras verkstad, på bilia alltså.

Nej, det var allt.

1 kommentar:

  1. Min man tjänar också typ €400 mer än hans kvinnliga kollega som har jobbat där längre än honom, så tror nog du får mer om du blir kille istället, tyvärr.

    SvaraRadera