söndag 13 mars 2011

13 mars 08:30

Vilken natt alltså :) H somnade ganska precis efter att dom gick igår kväll. L somnade vid 23. Han vaknade 0240, fick äta, hade nästan somnat om. Bajsade så jag gick ut ur rummet för att inte väcka L. När jag bytt ville han ha mat IGEN så började amma och då vaknar H och jag skyndar dit men inte tillräckligt snabbt. Kl är då 03,20. Hon ligger o snackar o säger att vi ska sova och så helt plötsligt kvart i fyra kommer hon på att hon tänker INTE sova utan pappa. Ringer B. Var är du. Han är på väg hem. Han och Nathan har gått från stan. Ca 04,00 är B hemma och jag plockar in mig och L in ena sovrummet och H och B i ena. Då vill H sova med mig och L men bara om B också följer med men vi får ju inte plats alla 4 i en säng.

Hon somnar om vid 04,30 iaf. Och L vid 05,08 (iaf sista gången jag tittade på kl). Sen vaknar L 08,20 och H 08,30. Så det positiva utav detta är ju att H sov längre än till 06 =) så jag fick sova mera. :)
Nu dricker hon välling och ser på shrek och gossebarnet ligger här och filosoferar om livet. Blir nog arg snart för han inte får vänster sida att äta på.. Höger duger inte åt gossen. Gjorde det dock inte åt L heller.

Om ngn ska beställa från Hm så säg till. Jag vill ha en t-shirt till L men ingenting annat och man måste ju beställa för 200 kr =(

1 kommentar:

  1. Hej. Hoppas allt är bra. Jag har en tävling igång i min blogg där Libero sponsrar. Ser att du har liten så detta vore kanske något för dig?
    http://www.sjubarnsmamma.com/2011/03/tavling-i-samarbete-med-libero.html#axzz1GJd0xWc7

    Ha en fin dag!

    SvaraRadera