tisdag 8 mars 2011

8 mars 01:05

Har jag tur slipper jag igångsättning. Vi la oss vid tio. Jag har inte somnat en. H och B sover för fullt. B trodde inte han skulle kunna sova så han fick en av mina lergigan. H ville inte lämna mig på hela kvällen. Helst ville hon hoppa på min mage. Suck.

Har haft flera sammandragningar? Eller kallar vi dom värkar nu? Dom är ju hanterbara. Lättare att ta om man står men går om man ligger om man bara tänker inåt sig själv och andas. Ska se vad varktimer.se ger mig för resultat. Därför jag sitter här. Tänkte gå och lägga mig igen sen eller ev duscha.

Är ju rädd för att komma in för sent så jag inte hinner få någon smärtlindring denna gång heller men vill inte åka in förens det är ohanterbart heller.

Enl varktimer så håller dom i sig ca 1 min och 15 sek men det är 7 minuter emellan. Ska gå och kissa och gå och lägga mig. Bättre lycka senare inatt. På 7 minuter borde jag fasiken hinna somna.

Godnatt.

så här säger hemsidan.


När är det dags att åka in?
När det är tre minuter mellan värkarna är det lagom att åka in om man är förstföderska om inte vattnet har gått. Om vattnet går bör ni ringa till BB direkt för att se om de tycker att det är läge att åka in eller inte. För en omföderska brukar det vara tid att åka in när det är fem till sex minuter mellan värkarna.

Ja men dom måste väl göra så ont då också så man inte kan hantera dom?

3 kommentarer:

  1. Heja heja! Jag håller tummarna för dig!

    SvaraRadera
  2. Grattis allihopa! Längtar efter att få träffa bebisen!

    SvaraRadera