tisdag 6 december 2011

6 dec 22:36

Sitter här med en ledsen Leo i famnen. Han har precis fått lite ersättning med alvedon i så förhoppningsvis blir han gladare när den verkar. Andra kvällen/natten i rad som han är hysteriskt ledsen och ingenting hjälper. Vet inte vad det är. Han har inga utslag, ser inte ut o vara några tänder på G, ej förkyld, ej feber, ej ätit mera eller mindre än vanligt..

Sen blir jag bekymrad för H. Det är en större pojke som brukar slå henne ibland på dagis. Han brukar iofs slå många. Igår på grötfesten fick hon smäll när hon tog en leksak av honom och jag sa åt honom och han sa förlåt.

Idag mådde jag piss och Bart var inte hemma så jag tog med Heaven till sängen hos mig direkt. Hon ville hålla handen och prata.
Hon berättade att Ida och Liam är hennes kompisar och dom slår inte henne men att dom andra barnen slår henne. Att dom jagar henne och slår henne, att dom stänger dörren (vilken dörr? Kan bara tänka mig den till jackorna) och slår henne och låter henne inte gå till fröken fast hon vill. Säger att hon ropar på mig och då kommer inte jag.
Idag när jag hämtade henne så var hon röd i ögonvrån. Undrade vad som hade hänt men ingen visste så vi bortfärdade det med att hon sovit snett.
Nu på kvällen as hon att barnen slog henne.

3 kommentarer:

 1. Prata med personalen. Hon ska känna sig trygg på förskolan! Om det inte är nåt hon brukar säga så ska du ta henne på allvar.

  Hoppas Leo sover bättre snart. Har för mig Linus var dryg som satan vid 8-9 månader. Utvecklingsfas sas det då. Han upptäcker kanske att mamma faktiskt kan försvinna.

  SvaraRadera
 2. Hmm, låter juh som om man iaf borde uppmärksamma det Heaven berättar. Tycker du ska ta och prata med dagisfröken och berätta vad Heaven har sagt hemma och be dom kanske hålla ett litet extra vakande öga någon dag? Visar det sig att det är i den formen Heaven beskriver så får dom juh försöka att göra någonting åt det. Inget barn ska behöva vara rädd för att bli slagen, mobbad eller må dåligt när barnet är på dagis.

  SvaraRadera
 3. Nej vad ont det gör o läsa!
  Hoppas pedagogerna får koll på barnen, sånt får inte hända!
  Skickar kramar till henne och många tankar!

  SvaraRadera