onsdag 7 december 2011

7 dec 12:02

Har sovit middag med Leo. Dock bara en timme och jag önskar vi kunde ha sovit åtminstonde tre timmar till. Gud så skönt det skulle vara att få sova en hel dag. Eller åtminstonde få sova tills man vaknade på morgonen och sen sova middag och sova tills man vaknade! =)

Lämnade Heaven i morse. Hon blev superglad när vi kom ut och hon såg att det fanns snö på backen! =) Själv så svor jag över snön då hon ville stå på ståbrädan som fastnade i blötsnön! :)

Pratade med fröknarna och dom skulle hålla extra uppsikt över henne så jag hoppas det inte händer mera. Det har ju hänt förut och det har funnits extra resurs i gruppen för att hålla ordning på alla barn.

Heavens kompis mamma hade pratat med kompisen och hon hade talat om för sin mamma att *** är dum på Heaven ibland. Så ja.. Vi får väl se.

Nu få i lite lunch i mig och Leo sen är det snart dags att hämta igen. Den där dammsugningen och skurningen får sparas ytterliggare en dag. Ikväll är det kvällsjobb nämligen.

Har även anmält Heaven till barndans nu i vår :) Kostade en del men är absolut värt det om hon tycker det är skoj. Man fick betala 100kr i förskottsbetalning men då får dom även pröva två ggr och vill dom ej komma mera så betalar man inte mera. :)

1 kommentar:

 1. Nu är vinnaren dragen till lucka 1.
  Kika in och titta om du är den lyckliga vinnaren.
  Vinnaren har bara ett dygn på sig att höra av sig annars dras en ny vinnare.
  Passa även på att kolla in dom övriga luckorna om du inte redan är med i dom. :)

  Kram Madde.

  SvaraRadera