fredag 9 december 2011

9 dec 12:54

Äntligen.

Nu har vi dammat överallt jag och Heaven. Fick byta dammvatten många många ggr. Fy fan så det såg ut här. Vi har skurat toaletter och handfat. Vi har dammsugit och skurat golv. Kört två maskiner tvätt och hängt. Ska snart slå igång en tredje och sen en tvättkorgen i princip tom.
Tömt diskmaskinen och fyllt den med det som ej fick plats igår och den lyckades H slå igång så då fick den väl bli klar då.

Har även hunnit duscha och fått på mig kläder. H har precis däckat och jag har slagit på bumba till Leo så jag får andas en stund.

Ikväll blir det fisk och potatis. Snart dags att ta fram fisken ur förrådet och skala potatisen så att det är redo inför middagen sen. Misstänker att Bart är trött när han kommer hem. Han har fått ont i benet igen stackarn.

Skulle ju jobba söndag kväll men lyckades bli av med den så jag kan gå på Keegans kalas med Heaven men nu så ringde en av cheferna och jag ska få jobba söndag dag istället. Schysst med lite pengar.

Nej det var allt. :)

1 kommentar:

  1. Kul att du är med och tävlar i min julkalender.
    Lycka till. :)

    Idag startade jag även en bonustävling tillsammans med Miss Dee så är du inte redan med i den tycker jag att du ska kika in den. :)

    Kram Madde.

    SvaraRadera