lördag 14 januari 2012

14 januari 21:22

Bart är hos Nathan. Barnen sover. Jag sitter här och förbannar mig själv. Har varit hos grannarna ikväll på hemmagjord pizza och grillchips. Bart tog Saare med hem till Nathan och jag och Marina satt i köket med en skål grillchips medans Leo slet i kylskåpsmagneter och Heaven tittade tv med Nicky och Natti. Nu mår jag illa. Varför äter jag chips. Har druckit samarin men har inte gett någon effekt alls =/

Var iväg och kikade på huset igen och i dagsljus kändes det inte nå bra plus att jag inte gillade mäklarens attityd. HAN skulle höra av sig efter helgdagarna. Har inte hört något. När jag påpekar det säger han att det är ömsesidigt om jag är intresserad av att köpa hör jag av mig till honom. Jo så kan det visste vara men inte när han har sagt att han hör av sig för att han är ledig. Frågade även om sprickorna som är från golv till tak på flera väggar i vardagsrummet. Då pratar vi inte att tapeten spruckit utan hela väggen (som dom försökt dölja med möbler) och då svarar han snabbt så ingen annan hör att det har han inte hört sig för om och att jag kan maila honom ang dessa frågor. Han är säkert supertrevlig men kändes inge bra så vi letar vidare.

Leo fick potatismos häromdagen av Bart och DIREKT blev han röd lite överallt i ansiktet. Även fina upphöjningar i de röda så en överkänslighetsreaktion av något slag var det och Emma som är min personliga rådgivare trodde att det kanske var av rått ägg. Eftersom vi mosar ihop potatisen med ett ägg. Han har ju dock fått utslag en gång av fisk med penslat ägg. Vilket han ätit massa ggr efter det utan utslag och en gång av omelett.. Kanske är ägggulan som Marina föreslog idag. Jag vet inget om såna här reaktioner..

Idag när jag bytte blöja så såg jag att Leo har fått två till tänder. Som jag har missat!! Vad är jag för en mamma ;) Har ju väntat på att framtänderna upptill (alltså dom i mitten) ska komma.. Men nu har båda på sidorna av framtänderna kommit igenom. Rätt mycket och även dom mitt i uppe var på väg igenom misstänker jag. Kanske därför han matvägrat.

I morgon blir det pannkakor till lunch och sen ska vi åka till badhuset med grannarna. Jag hoppas att papporna leker med alla flickor så kan jag och Marina ta pojkarna och när dom har somnat.. Ja då kan vi sitta och snacka lite..

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar