onsdag 18 januari 2012

18 januari 09:22

Jag är bitter och hormonell. Jag vill jobba. Jag vill ha ett socialt liv. Jag tycker det är urtrist att vara hemma och veta att man måste plocka undan lite. Att tvättberget växer.
Usch. Eftermiddagarna och kvällar är sköna. Dom går snabbt men dessa mornar och förmiddagar. USCH! Snart ska iaf Leo få en flaska och sova middag så ska jag ta och städa lite. Sen är det snart dags att gå och hämta Heaven igen och komma på vad vi ska äta till middag. Idag igen. Jag hatar att laga mat. Jag hatar det så fruktansvärt mycket!

Skulle vilja hinna träna några ggr i veckan men det orkar jag inte och den här cope kursen är jättespännande och jag ser fram emot att gå den samtidigt som jag har ångest.
Igår när jag kom hem sov Leo och Bart hade lagt Heaven. Inga problem när dom är själva hemma men antingen hade hon inte somnat helt eller så vaknade hon när jag kom hem och ropade på mig så jag fick sitta där i 45 min och sen säga att jag måste gå på toa och sen sprinag fram och tillbaka med henne till sängen i 45 min till. Så då är det frågan om det är värt att åka iväg på kvällen. Blir bara stress. Ordna middag och städa undan, Vara där kvart i sex. Sen om man ska komma hem strax efter åtta och springa med Heaven. När ska man hinna att ens borsta håret?

Vet att jag kan åka iväg på kvällarna om jag vill det och simma eller träna men jag orkar inte. För det är för mycket arbete för och efter för att kunna göra det.

Jag är bitter. Jag vet.

Som Forslund kommenterade just på facebook att jag skrivit att jag inte hinner bada Leo. Nej jag hinner inte. Vi äter middag mellan 16,30 - 17,00 ungefär. Sen sitter Bart och pratar med barnen (om han jobbar dag) om vad dom gjort etc när jag slänger in i diskmaskinen och sen röjer vi köksbord och diskbänk så det är klart. Sen är kl runt 17,15 och visst skulle jag kunna stoppa ner Leo i ett bad då men då kräver även Heaven sin uppmärksamhet och blir hysterisk om man inet lyssnar så jag hinner inte helt enkelt.
Visst man kan bada på dagen men att klä på barn och sen klä av och sen klä på igen känns väldigt onödigt.. Nej dom får helt enkelt duscha med mig på morgonen. Enda chansen för mig att hinna duscha iaf. Förut kunde jag ju gå och duscha men Leo kryper in i duschen efter mig nu så bara att klä av dom och sen duscha. Annars hinner jag inte duscha. För när kvällen kommer är jag så trött så jag vill grina och hoppas på att få sova men då så ska man vakna några ggr under natten för att lyssna på hysteriska Leo eller hysteriska Heaven.

Nej jag är bitter. Jag älskar att jobba. Så är det.

Jag förstår att folk lämnar saker men jag mår dåligt av det. Jag mår dåligt av att veta att jag vaknar på morgonen och måste röja i köket innan jag ens kan duka fram frukost. Jag mår dåligt av att inte ha rena underkläder för att jag inte har tvättat för att jag inte har orkat vika in tvätt. Jag kör ca en maskin om dagen för att hålla tvättkorgen någorlunda tom.
Nu har även Leo börjat få äta middag själv på eftermiddagen så nu blir det mera tvätt.

Bädda sängen vil jag göra och damma ibland. Skura toaletter en gång i veckan för jag tycker toaletter är äckliga och absolut när man har en son som älskar att krypa omkring inne på toaletterna och ta på toalettsitsar ohc smaka lite på dom. blä.

2 kommentarer:

  1. Ny tävling på bloggen! 8 stycken har chansen att vinna en onepiece, var gärna med och tävla :D kram

    SvaraRadera
  2. Kan inte han göra något hemma då?
    Tvätta, diska eller bada barn?

    SvaraRadera