lördag 21 januari 2012

21 januari 16:01Nyvaken. Sovit middag med Leo i vår säng. Varmt och mysigt men mindre skönt för min arm som han somnade på :)

Varit ute och grillat hamburgare på engångsgrill här på förmiddagen med trevligt sällskap. Som ni ser så har ju Leo fått använda sin systers gamla fleecekläder så han såg ut som en liten flicka när han kröp omkring här med rosa byxor, lila tröja och rosa mössa! =)

Trevligt var det även om man skulle ha haft mera på fötterna. Började snöa lite smått så har vi tur så kommer det mera snö snart så att man åka pulka på riktigt. Det är dock synd att dom inte har spolat någon is så att Heaven kan pröva sina skridskor hon fick i julklapp. Hoppas vi kan få några dagar riktigt vinter åtminstonde.


Leo var supersuper ledsen när vi kom in. Och riktigt kall om fingrarna så antar att det gjorde ont när dom tinade igen. Därför han sov med mig. Gick inte att få lugnt på honom så till slut gick ja och la mig med honom för att han skulle bli varm och då somnade vi. Undrar vad man ska ha på barnens händer och fötter egentligen så dom inte blir kalla.

Sitter nu här och mår lite illa. Gör alltid det om jag sover på dagen. Det suger! Ska snart röja lite och börja skära grönsaker för Fam Chape/Ekström kommer hit på taco ikväll. Trevligt. I morgon ska Bart till Romme och jag föreslog att Malin skulle komma till Borlänge så kunde jag och barnen komma dit och bada men hon tyckte det var för kallt att köra så antar att hennes bil inte fungerar riktigt hundra än så att det blr nog att åka hem till Karin och hennes barn på eftermiddagen. Nathan jobbar så då kan vi väl umgås. Skönt att snacka lite och barnen leker ju gärna med varandra så. Hoppas Lisa och Leo vill leka med när dom blir större :)

Uppdaterar lite. Heaven har varit supertrött. För lite sömn natten som var. Tror ni hon har sovit något. NEJ. Nu när jag kom upp så har hon gråtit en hel del för hon är trött men VÄGRAT att ligga ner. Nu ville hon ha en napp så gav henne en och sa att då måste du ligga i sängen så nu ligger hon ner i våran säng och sover.

1 kommentar: