söndag 8 januari 2012

8 januari 08:06

Nu är Leo tio månader :) Han har börjat släppa när han står :) Bara korta millisekunder men det är ju en början.
Kräkts har han gjort en MASSA. Vi lämnade honom med mamma igår när vi åkte till Karin och Nathan och då drack han en och en halv flaska utan att kräkas. När vi kom hem vaknade han, ställer sig i sin säng och kräks utöver golvet. Bara att sanera barn och säng. Avvaktar ett tag. Gör ny ersättning och han får i sig det. Väntar ett tag och lägger han. Hör ljud från hans rum när jag borstat tänderna och när jag kommer dit så ligger han på rygg och kräks. Utan att vrida huvudet. Spyor ÖVERALLT.
Bara att stoppa Leo i duschen och sanera sängen IGEN.

Hade en vätskeersättning så den blandade jag med MASSA saft så faktiskt så har han druckit den. Har vaknat med en timme eller två timmars mellanrum inatt och då har han fått lite. Har precis fått 60ml ersättning och han skulle nog ha druckit mera om jag gett honom.
Kommer den upp får jag åka och handla majsvälling sen. Ska ju jobba ikväll.

Heaven har sovit hela natten i sin säng men har hon väckt mig tre ggr för hon ej vill sova där sen åtskilliga för hon sparkat och haft sig i sömnen.
Hade hoppats att mamma skulle vakna och vilja gå upp men hon sover så djupt så :)

2 kommentarer:

  1. Stackars Leo. Vill de verkligen ha dig på jobbet när du har magsjuka hemma?
    Hoppas han piggar på sig. Kram.

    SvaraRadera
  2. Vill och vill. Jag går till jobbet. Jag kan ju inte stanna hemma så fort någon är magsjuk. Det får jag ju ingen betalning för.

    SvaraRadera