måndag 20 februari 2012

20 februari 08:09

Vi som skulle ha åkt till Sälen för en mysig vecka i husvagn med farmor och farfar på lördag fick ställa in. Dom är fortfarande sjuka och dom orkar inte. Vi beslutade att åka till Belgien istället och Bart föreslog att han och Heaven kunde åka själva när biljetterna var rätt dyra. Dock skulle han åka nu på lördag och komma hem nästa söndag. Svärmor jobbar måndag - fredag nästa vecka och på fredagen åker hon till österrike. Bart vill ju gärna hinna se sina vänner med och jag kände att det fanns ju inte utrymme för det.
Sen tänkte jag bara på hur Heaven är för tillfället. Helt obstinant emellanåt och bara mamma duger. Tänkte att det kanske blir galet om hon är borta så länge eftersom hon kan vakna nattetid och tala om att hon har ropat på mig när jag var på jobbet och att jag inte kom direkt. Hade diskussioner både med kollegor och med Emma igår. Slog en pling till Karin med men hon svarade ej :) Hade däremot fått sms när jag vaknade av Leo inatt så hoppas inte att jag väckte henne när jag svarade ;)

Nu åker vi dit allihopa. Flyger från Skavsta till Eindhoven för att att flyga till Zaventem skulle ha kostat oss 15000kr. Att flyga till Chaleroi skulle ha kostat en massa pengar plus helt puckade flygtider så nu blir det att flyga till Holland och svärfar hämtar där.
Ska ringa och avboka hennes skidskola idag och hoppas man får tillbaka pengar fast det är med kort varsel. Men är ju sportlov nästa vecka så är säkert någon som blir glad över att kunna boka skidskola eftersom dom verkar vara fullbokade. :)3 kommentarer:

 1. Hej! :)

  Idag är sista dagen att tävla om en babybody med värmeindikator som signalerar när ditt barns kroppstemperatur överstiger 37.5 grader. Är du inte med och tävlar än så skynda dig - avslutas kl 20:00

  http://moniasundgrenjansson.blogg.se/2012/february/vinn-thermobaby-body-med-varmeindikator.html

  Om inte den tävlingen passar dig så har jag flera andra igång också, kika här:

  http://moniasundgrenjansson.blogg.se/category/tavlingar.html

  Kram

  SvaraRadera
 2. Ska bli trevligt att träffas :)
  Kram Anette

  SvaraRadera
 3. Tror du att du hinner med att traffas nar du ar har?

  SvaraRadera