torsdag 1 mars 2012

1 mars 07:27

God morgon. Jag är så trött : ) ovanligt va. Snabbt somnade vi efter att vi varit och lekt igar. Kl 23 började Heaven skrika i sömnen. Halvgråta, sparka och sprattla. Höll på i drygt en timme. Somnade om och kl 01,15 vaknade Leo. Gav han ersättning och sista gången jag tittade på kl var hon 02,10. Leo somnade om snabbt. Sen började Heaven om igen vid 03 att sparka och skrika och sen vaknade Leo igen vid 04,50 för att äta. Nu siter vi här. Bart och Heaven sover fortfarande.

Hade en trevlig dag igår. Först lunch med Heidi. Det är ju ett som är säkert att jag skulle aldrig få för mig att köra bil i centrala Antwerpen :) Tänk att köra där med två små barn som skriker och gnäller och sen förstå var man ska köra, var man får köra. Usch. Ja lunch fick vi iaf på ett litet trevligt ställe =)

Vidare mot stationen i Antwerpen Berchem för att ta tåget till St Niklaas. Bart hämtade upp oss där och så till lekparken vi skulle åka till. Träffade På Malena, Paul och Cowen. Mycket trevligt och för en gångs skull tyckte Bart med att det var trevligt att träffa någon jag ville träffa så vi bestämde att vi ska ses igen i sommar när vi kommer hit :) Lite roligt var att jag diskuterade både med Malena och Bart om en tröja ett av barnen som lekte där hade. Sa att den var fin och såg ut som bodysuiten jag köpte till bebisen i magen. När flickan sen sprang förbi mig nära såg jag att det stod Kameleont på tröjan :) Det var alltså samma märke fast en annan färg. Så fin brun tröja med orangea fyrklöver.
När den familjen sen skulle gå så hörde jag ju att dom pratade flamländska MEN ungarna hade villervalla jackor på sig :)

Jag glömde, jag friade igår som man ska på skottdagen och Bart sa nej och srkattade åt mig :)

4 kommentarer:

 1. Jag hade också planer på det men jag fegade ur :) Men du vet att om kvinnan fruar o mannen säger nej så blir han skyldig dig ett värdefullt smycke.

  Hoppas ni har det bra. Kram!

  SvaraRadera
 2. Nu har jag dragit 2 vinnare i min tävling som du deltagit i. Kika in och se om det var just DU som vann ;)
  ww

  SvaraRadera
 3. Killar som tackar nej till ett frieri på skottdagen blir skyldig att köpa tjejen en dyrbar gåva. Så nu får du säga åt honom att fixa det :)

  SvaraRadera
 4. Men Bart!! Hur kan han säga nej till en sån underbar tjej? Knäppgök ;)

  SvaraRadera