söndag 4 mars 2012

4 mars 07;09

Jag har funderat en massa har och jag forstar att folk tycker att jag ar pa semester. Jag ser det dock inte som att jag ar pa semester. Jag tycker att det ar intressant att se vilka som egentligen hor av sig nu nar inte jag har hort av mig. Med andra ord vet jag vilka jag ska hora av mig till nar jag kommer hem. Aven intressant att se vilka som svarar pa saker via tex forum, mail, facebook etc. Spannande. Men sa ar det.

Knappt sovit. Leo har bara vaknat fyra ggr inatt. Tva ggr for flaska, en gang dog nappen och en gang fick han komma till var sang. Heaven har nog skrikit i somnen ca en gang i timmen fram till tva och da kom hon till oss sen gick vi upp 0630. B kunde ju inte ga upp for han har ont i benet och jag kanner att vem FAN bryr sig om hans javla ben. Ja inte gor jag det iaf. Jag har ont i mitt backen. Nar jag lyfter Heaven eller Leo stralar det ner fran backenet i bada benen, glommer jag bort mig och flyttar bak vanster ben sa hugger det till i backenet, vanster skinka och ner i benet (vissa ganger sa jag skulle kunna borja grata). Allt efter den dar javla flytten. Hur fan detta ska sluta forstar jag inte. Hur ska jag sta ut i flera veckor till, slapa i dom dar javla trapporna. Svagerskan sa at mig igar att jag maste ta hand om mig sjalv? Ja garna. Hur? Trapporna ar dar vare sig jag vill eller ej.

Nej jag vil inte det har na mera. Jag vill fa sova, vara ifred och tanka.

2 kommentarer:

  1. Vad menar du nu? Det beror ju på vad som är semester. Du är ju bortrest iaf, därför har inte jag hört av mig. :)

    SvaraRadera
  2. KRAM till dig vännen, hjälper dig gärna med avlastning i den mån jag kan. Ser fram emot veckan så vi kan hänga lite =). K vill väldigt gärna leka me H. Kankse ni har tid för en lekdate imorgon?

    Kram igen =),
    Karin

    SvaraRadera