lördag 23 juni 2012

23 juni 08:07

God morgon :) Eller god morgon har det varit länge. Vaknade vid 0520 för det var så jävla varmt. När B åkte till jobbet ca 0540 så vaknade L. Jag försökte med ett blöjbyte och en flaska välling men han höll låda. MAMMA, PAPPA!! Så 0615 gav jag upp och la mig i soffan ist så fick han sitta bredvid mig. H kom nyss upp och nu kollar dom in pippi på barnkanalen! =) 

Har dragit en gång en maskin tvätt med sängkläder efter ett missöde under natten så tänkte är väl lika bra jag tvättar alla sängkläder.

Gårdagen var trevlig. Städade. Sen sov jag middag. B ordnade lunch. Efter lunchen la jag mig igen och H med och vi somnade båda två.

Promenerade till Anundshög. H vann en chokladask jag snart har ätit upp och sen hemåt igen. Däremot insåg jag att promenera till anundshög dryga 4km tur och retur kanske inte är det bästa för mig som får ont i höfterna/ljumskarna/fogarna av att gå upp för trapporna. haha :) Men skam den som ger sig. På hemvägen fick ja fokusera på varje steg. Men hem kom jag. Ont hade jag. Som tur var Leo lortig och behövde en dusch så passade på att duscha varmt med han så man blev lite mjukare.

Blev midsommarmat med syster, Pierre och River och kl 21 låg jag i sängen :)


Dans på anundshög. H och hennes dagisvän och dagisvännens syster är små Björnar när dom sjunger björnen sover :) 

Sen lite ponnyridning :) H pratar om ponnysar hela tiden och ridning och jag tänkte att fortsätter hon med detta i höst så ska vi åka till Hamre en söndag. Man kan rida 30 min för 100:-. Kan ju vara värt så hon får pröva på hur det eg är. Igår var det 25:- för ett varv  :)

Nu dags att dricka upp mitt te :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar