onsdag 1 augusti 2012

1 augusti 13:15

Då var augusti här och nu är sommaren snart slut. Snart kommer kvällarna bli kyligare och det kommer kännas mysigt att tända stearinljus och dricka te på kvällen :)

Gårdagen var trevlig. Hade blivit bra på dagis till slut och när jag skulle hämta hade jag min kusin och hennes familj med och sen tog vi en sväng till lekplatsen vid Gunnilbogatan. Ungarna hade jätteroligt där och Heaven blev superglad när Rasmus följde med hem en stund.
Tyvärr blev det inte lika bra för Leo. När han väl skulle lägga sig ca 1 timme för sent var han uppstressad och kunde inte varva ner så närmare 22 somnade han äntligen! Då hade det nästan blivit världskrig här hemma :)

Gick bra att lämna på dagis idag och sen tog jag en sväng i spåret med Camilla H. Tyvärr så lyckades jag tappa mina hörlurar till min telefon så jag är lite ledsen även om jag köpte ett par billiga fake hörlurar när jag skjutsade min syster till Elgiganten.

Även varit på bebisbesiktning och Sammy samsam kan stoltsera med hela 58cm och 4945gram. Inte illa. Hela 235g upp sen förra veckan och kurvan stiger nu uppåt.. Med andra. Jag kan!

1 kommentar: