fredag 10 augusti 2012

10 augusti 23:12

Idag somnade Leo på tio min. 19:20. Så normal tid och allt. Tänkte att det kanske skulle hjälpa. Men. 23:01 började han skrika. Sa till Bart. Gissa tiden. Elva sa han.

Nu ser vi på Matrix. Eller Tvn är på. Leo skriker mest.

23:38

Börjar lugna ner sig lite. Har tysta stunder. Eller ej. Lagom jag tänkte det eskalerade det. Nu är han hysterisk igen. Ska ta upp detta med BVC på måndag.

Men någonting positivt. Eftersom han somnade i tid han jag ha egentid med Heaven och se My little pony och låta henne somna i knäet på mig.

00:06 äntligen har stackars Leo somnat. Nu ska bara Sammy somna om igen. :)

00:31 och S är vaken. Hoppas dom sover till i morgon. Två timmar vaken. Suck.

01:10 snart morgon. Men dagen går kanske fort!! Så blir det kanske morgonens natt barnen sover. Leo har börjat skrikgnälla igen. Hoppas han i te börjar om igen. Undrar även om s fre upp och sover snart.

01:20 Sammy äter och äter och Leo gnäller och skriker. Skulle vara trevligt med lite sömn b

Som sagt. Skrev det när Heaven höll på och skriver det igen. Är drygt och fruktansvärt ensamt detta. Varför sova alls. Lika bra att vara vaken dygnet runt. Skrik skrik skrik!!! Åh håll tyst känner jag bara.

01:27 funderar över om man ska strunta i campingen i september.
Svärföräldrarna ska med och går ku inte om Leo ska skrika hela nätterna. Orkar inte höra igen allt jag fick göra när Heaven skrek.

06:31
Tröööött!! Sammy ätit en gång i timmen. Leo vaknat skrikit två korta omgångar till och nu varit vaken en halvtimme.

God dag då.

1 kommentar:

  1. Om man inte upplevt det ni går igenom med barn som inte vill sova i den omsträckningen som Heaven och Leo har haft så är det nog svårt att sätta sig in helt i hur det är. Du är grym och en underbar mamma, man får vara trött och less men du kämpar och har gjort i flera år. Jag är stolt över dig!

    SvaraRadera