lördag 18 augusti 2012

18 augusti 11:12

Blev ingen morgonpromenad. Bart gick upp idag igen och tog Leo och jag somnade om och sov till kl 10,20. Behövligt. Förbaskat varmt inatt. Sammy somnade ca 22,30 och Leo vaknade ca 23,00. Skrek och hade sig till 00. Sen vaknade Heaven och var vaken ca en timme och sen vaknade Leo igen. runt 02,30 var det lugnt igen och dags att sova. Tänkte att Leo var hungrig så tog vatten till honom men han vägrade och sen när han ville ha vattnet slog han ut det över sig själv. Mera skrik :)

Gårdagskvällen var iaf bra. Vi la Leo i vanlig tid runt 19,00 och han somnade efter lite skrik och gnäll. Vi andra åkte hem till Heidi och Nico som har en pool i trädgården och tog ett välbehövligt dopp. Så skönt att få sitta ute på kvällen och vara jag. Visst så amma Sammy hela tiden men endå så kändes det skönt att inte bara vara mamma. Hade ju gärna druckit en bacardi eller så men det får vänta till nästa år :)

Heidi har bjudit hem oss idag med men vet inte om jag törs. Bart ska iväg och hjälpa Oli att renovera så jag får åka själv och hennes hus består av trappor. Smalt högt radhus. Man kommer in. En trappa upp kök, en till trappa vardagsrum. en till trappa sovrum. Så fortsätter det så. Stentrappor och stengolv. Ja vi får se.

 I morgon är planen att vi ska åka ut till kusten. Till Bredene för att vara exakt men funderar på att föreslå att åka ikväll runt 21. Imorgon ska det med vara fint och risken är att det är file från Dendermonde till Oostende (Eller var vi nu kör av motorvägen). Att stå still i ca 9 mil och röra sig med en hastighet av dryga 20 km i timmen verkar jävligt drygt. Ja vi får se.

Varmt som fasiken är det. Idag "bara" 31 grader enkl klart.se och jag skulle gäääärna bada.. Att komma till kusten blir nog skönt. Lite extra vind och så :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar