lördag 4 augusti 2012

4 augusti 20:25

Kom en bit med flytten igår. Bart flyttade alla packade kartonger. Dvs 49 st:) soffan och ett lass med saker han kunde bära själv. Trots det är det en massa kvar. :).

Natten blev även det en lyxnatt. Leo somnade i tid utan skrik. Heaven somnade utan problem och Sammy somnade runt tio. Han vaknade två ggr och åt. Vid halv tre och fem och Leo vaknade bara en gång. :) drack välling. Ny blöja. Och somnade om. Vaknade åtta för att Heaven skrek.

Igår när farmor passade honom hade han även svalt en plommonkärna. Är det farligt tro? Hoppas det inte rispar upp tarmarna på honom.

Idag har vi varit till Ikea och handlat flera kassar att packa i. Jag har köpt ett par träningsbyxor (att promenera i) och vi har ätit glass. Nu är det semester.

Vi har packat kartonger. Skruvat isär säng. Ner med saker från väggar. I morgon mera flytt. Farmor och farfar ska se efter Heaven och Leo. Saare ska hjälpa till så hoppas att allting försvinner i morgon nu.

Vi har hunnit leka vid poolen och jag har hunnit tagit en 5.29km lång promenad med Camilla. Nu är jag igång. Ska gå 250 km före januari. :))

1 kommentar:

  1. Hejsan! Just nu har jag en tävling på min blogg där du kan vinna ett valfritt paket med namnnappar! Va gärna med och tävla!:)
    http://deborapersson.bloggplatsen.se/2012/07/31/8353985-tavling-swebaby-namnnappar/

    SvaraRadera