tisdag 18 september 2012

18 september 08:25

Gick okej att ta oss iväg. Svärmor var ledsen men det är hon alltid. Pratade om det igår hon och jag att förmodligen tillbringar hon lika många timmar med sina barnbarn i Sverige som dom i Belgien. Bara att de blir intensivt när vi ses Istället för att ses någon timme varje vecka.

Står vid rödlysen i Dendermonde. Sammy börjar redan gnälla. :/ ska bli en intressant resa. På väg mot St niklaas. Tänkt köra vanliga vägen mot antwerpen men dom arbetar på a12 så hoppar det. Nu tar det ett tag innan vi når motorvägen så får hoppas att mycket trafik är borta. Stå i 'file' med skrikande Sammy. Nej tack. Enligt gpsen har vi 670km kvar och 6:01h att köra. Åker vi utan att stanna bör vi vara där halv tre. Hoppas vi är där till fem.

Tur hade vi inte. Hörde precis på radio. Att det är 'file' på motorvägen vi är på väg till. Har redan börjat på denna lilla vägen. Tar oss framåt med en hastighet av 20km/timme. :/

Kruibeke. 50km/h tom kennedytunneln i antwerpen. Där ska vi så klart igenom. Lägger in en bild. :) dock ser det inte ut som om det är massa trafik men det är det.

Och nu står vi helt stilla. Hoppas de lossnar snart. Så surt. Sammy gnällde så körde av men när vi stod på parkering sov han. Nu gnäller han igen.

Sammy somnade. Skönt. Klockan är 09:52 och vi har några km kvar till Eindhoven. Får se om vi fastnar eller ej. :) om bart lyssnar på gps eller faktiskt kommer ihåg att den skickar oss i cirklar och följer skyltar mot venlo. :()

Gick bra i Eindhoven. Nu har Sammy vaknat. 432 kvar. 3:46h. Synd. Borde h kört en timme till iaf :/

Stackars Sammy är hysterisk och spottar ut nappen heaven försöker ge honom. 5km kvar sen byter vi motorväg. Hoppas de kommer en rastplats snart. Kl är 11:15. 415km kvar och 3:36h att köra. :)
Ovanligt. Bytt väg nu. Och vad ser vi. Vägarbete. :/ Sammy Samson är ledsen och inte en rastplatsskylt i sikte.

Hittade en tillslut och har ätit pasta och kissat. På väg igen nu. 400km och 3:29h kvar. Sammy har fått äta massa och sitta i knäet så hoppas vi tar oss iaf halva vägen till innan vi stannar. Klockan är 12:30 och vi ska vara framme kl 15:59 säger gpsen.

14:46 är klockan. 154km kvar och 1/23 h. Borde vara framme 16:11. Massa vägarbeten som sinkar oss. Nu vaknade Sammy igen så dags att hitta en rastplats igen. Bara vi är på båten till fem. :) verkligen en heldagsresa att ta sig till Kiel.

Kul att första rastplatsen var avstängd. :/ brukar vara fem mil mellan dom. Ska svänga av om tre mil till en annan motorväg. Hoppas de kommer en direkt när vi svänger av.

15:05. Har gett Sammy mat och bytt blöja nu. Stackars Heaven och Leo ock sitta still i bilen och vänta då regnet öser ner. :) medan jag ammar hör jg Heaven säga 'nej Leo sluta' sen börjar hon gråta. Då har Leo bitit henne i fingret. :)

Kul. Klockan är 15:24 och vår del av motorvägen till Kiel är avstängd. Var ska vi nu

Hittade rätt väg. :)) men fick stanna och amma Sammy igen. Har nu 2,5km kvar. :)

16:56 väntar på att köra ombord på båten. Gallskriker för hon måste ha bälte på sig. Hon kan knäppa lös det själv så gör det i tid och otid.

17:11 väntar fortfarande. Sammy sitter nu i mitt knä. Ledsen gosse.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar