torsdag 6 september 2012

6 september 14:15

Nu har vi varit här i tre veckor redan och har inte ens två veckor kvar av våran semester här. Det är både tråkigt och roligt på samma gång. Det är tröttsamt att bo i samma hus som svärföräldrarna. Försöka rätta sig efter deras liv och deras rutiner. Försöka få in våra rutiner i deras liv. Försöka att inte vara för på för att man vill ju trots allt respektera andra personers liv.
Vi har ju våra olikheter och det är svårt att vara på besök men tillslut så kommer vi alltid till en fas där vi är i balans med varandra. Tycker dock det är tråkigt att vi inte kommer hit igen förens nästa sommar.

Nästa sommar åker vi nog ner redan i Juli för att sen bila vidare neråt i Frankrike två veckor med svägerskan  och deras familj i augusti för att sen åka hemåt i början på september. Vi får passa på nu när vi kan. Svägerskans barn börjar skolan efter mina barn så när våra barn börjar skolan så kommer vi inte kunna följa med nå mera. Tråkigt.

Ibland får jag dåligt samvete för Heaven. Hon avgudar sin kusin Oona och lite så tar jag ju bort henne från Oona när vi bor i Sverige.

Men men. Nog om det.

Igår så var Heidi och Seth över.. Idag på förmiddagen var vi till svärmors syster Lydia på besök och i eftermiddag kommer Anette.. Ev Helen om hon kan :) Skoj.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar