onsdag 7 november 2012

7 november 12:13

Vad lugnt det blir när dom stora monstrerna är på förskolan och Sammy sover. Jag sitter här med en kopp kaffe. Övervåningen är dammad, dammsugen och skurad. Nedervåningen likaså. Två torktumlare med tvätt är vikna och en maskin som snart skall hängas går. När det är klart blir det att promenera till apoteket för att hämta ut medicin och sen hämta upp barnen och ta en sväng till lekparken.

Hade Karin med barn här på besök igår. Blev muffinsbak med ett läkarbesök mitt i det men med två supermorsor så slängde vi ihop en ok middag på en kvart ungefär och fick in ungarna i duschen så man hann pusta några sekunder. Tänk så galet det kan bli ibland.

Vi sitter just nu och kollar in nästa års resor. Vi funderar på att härma Emma och åka till Turkiet. 


Resan vi funderar på avgår den 30/5 till Pegasos World.
.Massa pooler, all inclusive. Pirat och simskola för Heaven. Heaven är peppad. Jag och Bart med. Är bara lite mera pengar som behövs innan vi kan boka.
Pratade ju med Heaven hur hon tyckte. Ville hon ha många julklappar eller åka på semester. Åka på semester sa hon. Emma har bara sagt bra saker om hotellet förutom att det endast serverades glass två ggr om dagen men det kanske räcker? Heaven tycker inte om glass iaf. Sammy är för liten och Leo klarar nog att äta endast två ggr dagl :)

Nu kom syster hit så ska prata lite med henne.

2 kommentarer:

  1. Vad duktig du är som har städat fint, du förtjänar vila nu! :) Hoppas det ordnar sig med pengar så ni kan boka resan, det ser verkligen superfint ut på hotellet med poolerna, Turkiet ska ju vara riktigt fint :)

    Kram Anette

    SvaraRadera
  2. Haha nej alltså två gånger räcker jag menade inte så. Bara att vi missade alltid de två tiderna när det delades ut glass. Och jag är för snål för att köpa nåt jag redan betalt för :-). Bästa familjesemestern ever! Sämsta äventyrssemestern ever!

    SvaraRadera