torsdag 8 november 2012

8 november 10:07

Ny dag :) utanför fönstret så snöar det. Synd bara att det är plusgrader så att snön smälter när den nuddar backen.
Natten var förskräcklig, gårdagskvällen likaså. Det innebär ju att denna kvällen och natten kan bara bli bättre. Det enda positiva är att Leo var glad mest hela tiden igår kväll så han slapp vara så hysteriskt ledsen. Men vad gör man när han blir övertrött? Man ser på honom hur trött han är, hur han ramlar när han försöker gå. Hur får jag honom att somna? Ja något ska vi väl komma på. Jag hade det rätt bra på hans golv med en bok. Tror jag fortsätter med det ;)

Barnen är på förskolan, Sammy sover och Bart ska borra upp saker (eller nått). Snart dags att åka och lämna in Barts bil, åka på babysim och sen promenera vidare till stan för att möta upp Forslund. :)


Här är Sammys första babysim dag. Så där ser man honom mest i vattnet. Sugandes på sin hand. 

Vi har även försökt oss på att ta julkort. Tog en himla massa och inget blev "bra" men vi hittade ett vi var överens om så nu är dom beställda =) Det är dock inte detta kortet. Men söta är dom mina små tomtenissar.

Jag ser fram emot december. Massa stress men det är så mysigt med alla tända ljus, lampor, bak, pyssel, julgran.. Ahh.. Tur att det bara är en gång om året för Bart HATAR julen ;)

2 kommentarer:

  1. Glad att jag inte är ensam om att redan börja längta efter julen, är en underbar tid på året tycker jag! :)

    SvaraRadera
  2. Men dte rä ju för att i belgien så suger julen, i sverige däremot, där är det riktiga grejer!! jag ahr redan börjat planera juldekorationerna jag. Måst eju placeras lite mer strategiskt nu när S gjrot klart för oss att hon skiter fuööständigt i vad hon får elelr inte får göra.

    SvaraRadera