tisdag 11 december 2012

11 december 21:07

Känner mig piggare. Skönt.

I lördags var det kalas för K och på natten började Bart att spy. Fan tänkte jag. Bara jag klarar mig. Hämtade mamma i söndags morse och hit med henne för att sen jobba. Började känna mig illamående på jobbet och på kvällen spydde jag med. Totalt en gång som tur var. :) men fick feber så under gårdagen var jag trött. Gjorde inget :)

Idag så var de dagis för barnen. Lite julklappsinslagning och shopping för mig och sen hämta barn igen. Vi tog och bakade lite. Recepten verkade enkla men var supersvåra men trots de så smaker de gott och ungarna är nöjda. Självklart så sprang Leo in i mig när jag lyfte en skäll med varmt vatten. Tur att det svalnat säger jag bara. Nu syns ingenting men lägger in en bild på hur han såg ut direkt. Kände mig som en riktigt dålig mamma.

Ungarna fick baka pepparkakor med och dom blev tjocka och fula och degen bara gick sönder men i barnens ögon är dömde finaste pepparkakor dom sett. :)

Dom två stora sover. Sam gjorde med det så jag tog en promenad. Skönt. ;) men när jag kom hem var Sam vaken. Gårdagsnatten vaknade han ofta oxh var ledsen så nu har han fått både Alvedon och tandsprickningsmedicin. Om det Kulle vara det. Förmodligen en fas. Han kan sitta kortare stunder själv. Rör sig snabbare och snabbare på golvet så vore inte helt otroligt.2 kommentarer:

  1. Inte roligt när man råkar göra illa någon sådär, men han kanske lär sig att man inte ska springa in i mamma när mamma står i köket. När jag var liten och vi kokade knäck så ville jag göra ett kulprov, men jag stoppade fingret i den kokande knäcken för jag hade inte ens tänkt tanken att det kunde vara varmt. Efter den julen lärde jag mig att det som står på spisen är varmt och att man ska låta bli det. Så du är ingen dålig mamma, bara en livserfarenhet rikare för både dig och Leo :)

    SvaraRadera
  2. Vad är tandsprickningsmedicin? Ville har jättejobbigt med det just nu :(

    SvaraRadera