lördag 22 december 2012

22 december 20:51

En lång dag är snart slut. Ska bli skönt att få gå och sova.

Sammy sov dåligt under natten och jag ljuger inte om jag säger att han vaknade hysteriskt skrikandes en gång i timmen. Antingen var det banen han fick smaka, fas eller att svärföräldrarna gullat för mycket med honom.

Våran prinsessa sov bra länge innan hon kom nersmygandes till oss. Planen var att vi skulle upp till henne och sjunga men jag var så trött och slut så hon orkade väl inte vänta.
Ut i köket där det blev sång för henne av svärföräldrarna och Bart och sen en massa paket från svärmor.

Frukost och sen paket från oss. Dusch, röja undan lite och sen kom Emma, Sigge och Lava på besök men en superfin bakbok, en bok till Leo och en leksak till Sammy (var det så Emma? Såg ej när ni öppna). Sigge och Leo röjde på Leos rum med Lava och Heaven som övervakare så för en gångs skull så hann jag och Emma prata. Hinner inte ofta och det saknas!

Dom hann lagom åka hem så kom Bart och svärisarna tillbaka från affären och det var dags för lunch och sen duka fram för födelsedagsfirande.

Blev en massa besök. Min mamma, pappa, syster med man och barn, bror, faster Anette, moster Jeanette, farmor, farfar, farbror Johnny, Ellen, kusin Lisa och min morfar. Huset var fullt av människor men Heaven blev glad. Hon fick nog allt och lite till.

När hon väl skulle gå och sova så berättade hon att den bästa presenten var en zhuzhu hamster jag köpte på aktion i Aalst. Kostade 2,99euro (anette hur gör man ett euro täcken på ett svenskt qwerty?). Jag köpte bara en när jag var där i Augusti för jag trodde inte hon skulle gilla den. Fanns flera olika och man kunde ju bygga ihop dom olika banorna. Nu förbannar jag mig själv för att jag inte köpt två iaf så att Leo kunde ha haft en ful hamster. Men vem vet, kanske finns till sommaren igen.

Helt otroligt att hon har funnits hos oss i 4 år. För 4 år sen mös hon och jag på BB och Bart var hemma och var sjuk. Vi pratade om det igår kväll innan vi somnade. Att vi var och julhandlade, var en söndag. Hem och spelade WOW med Elle. Sen tyckte Bart efter midnatt där att vi skulle se Harry Potter men blev inte så utan blev att vi runt 03:30 åkte till förlossningen och tillslut kl 08:16 tittade en Heaven ut. :) 4300g tung och 51cm lång. Nu är hon väl säkert 105cm lång eller så och väger nog snart 18kg. Tiden flyger. Tur att vi föräldrar inte blir äldre :)

Har nyss varit ute på min dagliga promenad efter att ha tryckt i mig för mycket godsaker. Nu dags för dusch sen studsa i säng. I morgon är det dags för jobb.

Godnatt!

2 kommentarer:

  1. I dagens lucka tävlar jag ut en fotografering där vinsten är 1 timmes fotografering & 5 högupplösta bilder detta i samarbete med idajosefin.com! Delta gärna :-D
    -> http://linnhahne.blogg.se/2012/december/julkalender-lucka-23.html#comment

    SvaraRadera
  2. Alt Gr 5 skulle jag tro: http://en.wikipedia.org/wiki/Keyboard_layout#Swedish

    SvaraRadera