tisdag 4 december 2012

4 december 19:12

Stressig morgon. Heaven och Leo till dagis och jag iväg med Sammy till farmor för att sen ta mig till Aros Congress för 'en föreläsning om cannabis'. Hur man ska bemöta dom som vill legalisera det hela. Superbra tyckte jag det var och man fick mycket argument man kan använda. Frågan är väl om jag är tillräckligt påläst för att argumentera emot :)

Skyndade för att hämta upp Sammy och tog en sväng förbi ÖB och hittade tvålen jag ville ha. :) polkagris. Perfekt.

Farmor var upp på vinden och hittade en pulka som bara låg så när de var dags för grötfest på dagis blev de pulkaåkning dit :)

Nu sitter jag i Leos rum och bart läser för Heaven. Verkar inte som om Leo kommer somna i år. :) själv har jag gjort min store med 60 situps, 60 rumplyft och 60 SEK pressa svanken i backen så att så fort han sover ska jag ut på promenad. Tyvärr får jag ingen med mig. Alla tycker det är kallt. Men är bara att klä på sig. Och jag kan inte gnälla om att jag är tjock om jag sitter inne så promenad it is.

2 kommentarer:

 1. Varför vill du lära dig att kunna argumentera emot en legalisering av cannabis då, när du å andra sidan erkänner att du inte är tillräckligt påläst?
  Vari ligger logiken i det och hur tänker du då?
  Har du några hållbara argument varför du är emot en legalisering? Det finns ju miljoner skäl till just en legalisering.

  SvaraRadera
 2. Som jag tidigare undrade: Du skriver att du är emot en legalisering av Cannabis, men du kan inte motivera varför du är emot det.

  Är det inte konstigt att ventilera en åsikt, i synnerhet i ett offentligt debattforum, men inte att kunna motivera den åsikten?

  SvaraRadera