måndag 19 augusti 2013

19 augusti 11:05


Kom fram tillslut i lördags men var inte lätt att hitta. Fick vänta i timmar på vår nyckel få receptionisten tänkt vara schysst och ge oss en husvagn bredvid Yvan och Debby. Det visade sig att det var en vagn med bara två sovrum och vi hade betalat för tre. Fick en längre bort men gnäller inte! Ska ta kort sen. Ett rum med två sängar. Ett rum med en våningsäng. Ett med en dubbelsäng. Soffa som kan bäddas upp till säng. Toalett. Dusch. Ingen tv och inget internet. Finna gratis internet vid poolen och tur är väl det då jag måste betala räkningar. Annars hade vi väl fått hitta ett mcd och snyltat på deras trådlösa. 


Igår hade vi toppen väder och hängde vis poolen. Förmiddagen ägnades iofs att handla. Dyrt!!! Men nu har vi mat så vi överlever. Jag är så sugen på dillchips, grillchips och ostbågar. :). 

Finns stor lekpark. Eller stor. Barnen tycker den är stor. Synd bara att bredvid lekparken för små barn är de en kant med stenar sluttandes utåt. :) Sammy tyckte även där att det var ett bra Ställe att promenera på. Barnen blev sminkade igår. Leo ville vara en clown.  Tycker han påminner om joker. Tycker att han ser läskig ut. Själv tyckte han att han hade en fin mun. 


Sällskap på verandan igår. Drömde mardrömmar halva natten om den hemskingen. Blää. Säkert tänkwr den äta oss. Inga kommentarer:

Skicka en kommentar