onsdag 6 november 2013

6 november 12:56

Plugg, plugg, plugg.

Helgen var rolig. Fredagen tillbringades hemma med barnen och sen när Häll kom till Västerås tog jag mig över till honom för lite snack. Har inte träffat honom sen i våras så mycket att ta igen. Kom hem sent på natten och hade ångest för att klockan var mycket så kunde inte somna. Låg väl vaken till kl 03 och vakna kl 0550 av att mamma tänder lampan för "att kolla så jag kommit hem".

Lördagen blev Erikslund med Holm och barnen. Hittade mig en klänning hon propsade på att jag skulle köpa och sen fick vi säga ett snabbt hej till Malin och Elinor som var på väg hem från Sthlm.

Hem. Fika med gamla vänner från högstadiet. Trevligt. Sen svira om. När pojkarna sov kom min bror över för att invänta att mamma kom och jag tog mig iväg på en förfest med kollegorna. Blev utgång och klockan var morgon när jag gick och la mig.Söndagen tillbringades hemma hos mamma.

Måndag var plugg dag, tisdagen jobb och idag pluggar jag. Tror jag är klar med min projektplan nu men hur vet man?!?!? ångest.
I morgon ska jag till jobbet och lägga över det till word då jag inte har office hemma och sen så skicka in den. Sen så får det bära eller brista.

Annars tragglar livet vidare. Det är mycket om och när och hur just nu och jag vet inte riktigt vad som kommer hända och ske.. Men det visar sig.


1 kommentar:

  1. Kul att du pluggar, det blir säkert bra det du skrivit, oro dig inte :-). Hoppas att resten av livet ordnar sig som du vill :-)

    SvaraRadera