torsdag 19 december 2013

19 december 06:28

Inatt hände någonting obehagligt. Stod och prata med minna i läkemedelsrummet. Jag blanda antibiotika. Hon stod vid dörren. Rygg mot korridor. Helt plötsligt rycker hon till och vänder sig om. Jag säger vad hör du? Trodde hon hörde ngt i korridoren. Hon vänder sig tillbaka likblek och knottrig om armarna och säger att hn hörde en djup suck bakom sig samtidigt som
Någon andades i nacken på henne. Sjukhus nattetid. Otrevligt. Men nu är morgonen här och det är snart dags att gå hemåt.
Trött är jag. Jobbar extra kval inatt. Och ska jobba natten som kommer med.. :)

Vill bara få sova. Inväntar svar på PM som enl Therese skulle komma den här veckan. Annars kommer det på måndag och omtentan ska in 3/1. Riktlinjen vi håller på med ska in för kollegial granskning den 2/1 08:00 så man känner lite stress. Skrev i diskussionforumen på ping pong idag att jag kände mig seg och att det var svårt och att jag satt fast men att alla andra verkade duktiga så läraren skickade pim till mig och frågade hur det egentligen gick. Informerade henne och nu känns det bättre.

I helgen fyller H 5 år. Herregud. Att det snart gått fem år sen jag spelade wow med Elinor och sen skulle se Harry Potter med Bart som var sjuk :)

1 kommentar:

  1. Det är väl en del som lämnat jordelivet på eran avd.

    SvaraRadera