tisdag 25 februari 2014

nordendäck

Bilar och däck är väl hur tråkiga saker som helst. Jag verkar dra till mig otur när det gäller däck. Punktering på väg hem från Ullared och nu när vi skulle köra av båten i Göteborg efter att ha åkt från Kiel var också punktering. Bara att köra iväg och leta reda på något ställe som ville sälja däck som passade våran bil.

Sitter precis just nu och kollar runt på sidor och hittade http://www.nordendack.se/ . Vad enkelt att bara fylla i sitt registreringsnummer och sen få fram storlek på däcken som passar just min bil och sen klickbara länkar för sommardäck, åretruntdäck, vinterdäck och vinterdäck dubbade.
Finns även fälgar att beställa, lastbilsdäck och däck för motorcyklar.
Det är så enkelt allting nu för tiden. Knappa in sig på sidan, fylla i sitt registreringsnummer, välja vad för sorts däck man vill ha, vilken prisklass man vill ha. Lägga till i kundvagnen och sen kan man välja monteringspartner i närheten av där man bor. Fyller i sitt postnummer och flertalet monteringspartners kommer upp. Det går då att välja att däcken levereras direkt dit så man tar sig dit med bilen och får hjälp att byta ut. Hur smidigt som helst.

Finns inte varan i lager kan företaget oftast få tag på den inom 24timmar. Leveranstiden är minst 5 dygn.
Beställer man måndag till torsdag före kl 12,00 är det fem arbetsdagar. Beställningar däremot som görs under helg behandlas måndagen efter.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar