onsdag 5 mars 2014

5 mars 20.03

Damn, jag är trött.

Klockan 06:30 åkte vi mot Södersjukhuset i Stockholm igår för en förläsning i sepsis. Vilken föreläsning, vilken föreläsare, vilken inspiration. Vad säger man? Jag är frälst. Önskar jag var smartare. Jag vill bli doktor! Tyvärr så var vi bokade till en aula men där skulle läkarstudenterna ha tenta så vi blev ombokade så alla fick klämma ihop sig i ett LITET rum. Då menar jag litet. Var en anestesiläkare som föreläste och det är så kul att lyssna när den som föreläser vet vad dom pratar om.

Eftermiddagen bestod av att ta status på en patient. Hjärta, lungor, buk och CNS. Jag kommer inte ihåg mycket.

Kicki hade bokat in oss på Hotell Alexandra i närheten så efter föreläsningen tog vi oss dit. Jag somna, Aida kolla film. Helt plötsligt knackar det på dörren och där står Azam och Kicki med ostbågar, jordnötter och en flaska rödvin. Bara att piffa till sig då och bege sig.

Hittade en helt underbar restaurang i närheten som jag ej minns namnet på där jag åt en så jävla god kyckling risotto. Johanna kom och höll oss sällskap och kvällen innehöll skratt, vin och drinkar. Ramlade i säng helt slut runt 01 och klockan ringde 0715. Snabbdusch. Frukostbuffe och sen iväg emot Huddinge.
Tyvärr så visade gpsen oss galet så vi ramlade in 10 minuter för sent men dagen har varit bra.
Först föreläsning i respiration mellan 9-13. lunch till 14 sen föreläsning i EKG tolkning och arytmitolkning fram till 17. Jag är slut i huvudet vill jag lova. Hem. La barnen och nu sitter jag och tar det lugnt. Snart en dusch och sen greys.

Fick besked idag att riktlinjen jag fick komplettera numera är godkänd så hittils är allting godkänt. Ingenting släpar. Bara paton jag aldrig kommer igång att plugga på trots att tentan är den 28/3. Men det ska väl hinnas med det också tänker jag mig.

Bart kom hem i måndags och det är väl tur eftersom Sammy har varit sjuk. I morgon blir det plugga, hämta svärmor och träna. Bart jobbar kväll, svärmor ser pojkarna och Heaven ska hem till Liam och leka. Var tog min bebis vägen?????


1 kommentar: