onsdag 16 september 2009

Min dotter har bråttom i livet.

Min dotter har bråttom i livet.
Var på bvc för boeltest idag. Hon både hör och ser och tar kontakt som hon ska. Ja det var väl tur det då.
Däremot har hon lite för bråttom.

Vid tio månaders kontrollen kontrollerar dom.
- Ifall babyn ställer sig upp och går längs med möbler. Heaven ställer sig upp och tar några steg längs med möbler. Ställer sig vid vardagsrumsbordet, släpper med en arm och sen tar tag i soffan och snurrar runt. Gjort sen andra veckan i augusti.
- Ifall babyn behärskar pincettgreppet. Hon har börjat plocka upp saker från golvet genom att använda detta grepp.

Sen sa dom att hon var tidig på att sätta sig upp, på att krypa etc. Så vi får väl se vad det blir av denna lilla sprinter i livet.

Nu är hon dock förkyld och tycker att livet är besvärligt. Tog ett bad med sin pappa med barneucalyptusbadskum idag och det uppskattades..

Jag har beslutat att jag ska börja äta cambridge igen. Bara jag får råd att handla det. Jag är peppad och jag har klarat det förut så varför inte igen?

Idag umgicks jag med Emma och baby Albin. Trevligt.. Hem och sov middag i 3 timmar. Behövligt efter två nätter med kass sömn. hoppas inatt blir bättre.

I morgon tänker jag minsann träna.

Jag kommer nog till Belgien fredagen den 13 nov. Ja alla hör ju att det verkar livsfarligt!!! Och åker hem den 22 november. Misstänker jag! =)
14 november ladies night och onsdagen 18 november (på aks och holms födelsedag och allt) tänker jag hänga med Heidi T. Sen tänkte jag klämma in en visit och en natt hos min Heidi G med!

That´s it for the moment.

Tot Ziens.

2 kommentarer:

  1. Dumma Cambridge o vara så DYRT.
    Tänk vad vi kunde vara smala om det inte kostade multum?

    SvaraRadera
  2. Varför är det livsfarligt att du ska till Belgien??

    roligt att Heaven utvecklas men hon behöver ju inte ha så bråttom :D

    SvaraRadera