onsdag 2 september 2009

Onsdag.


Ska snart ta itu och börja skriva på min nya blogg. Den som skall skrivas på nederländska. Endast i utbildningssyfte för mig själv :) MEn även så att några personer kan läsa om vad vi gör.

Heaven har vaknat på nätterna i 2 veckor nu. Fram till i fredags var hon glad. I lördags natt gnällig. I söndags fick hon feber 40,1 och sen dess har hon hållit sig vaken 2 -3 timmar på natten och skrikit hysteriskt oavsett vad vi gjort. Idag tänkte jag att jag borde kan ringa bvc, ringde.
Hon frågade om hon tyckte illa om att ligga ner. Ja det kan man väl påstå eftersom hon sov middag endast 40 min igår istället för ca 3½ timme och samma i måndags. Hon är vaken på nätterna.
Om hon tar sig åt öronen. Jo då det gör hon men det gör hon när hon är trött med.
Om hon suger mindre från flaskan. jo hon äter endast 60% avv det hon får i nappflaskan mot normala 100%. Men jag har tänkt att det är för att jag har bytt välling till 8 månaders nu när vi kom hem från Belgien.

Hon har även ätit en massa mindre mat.

Fick tid till läkaren 14,15.. För att kolla öronen. Har även upptäckt ett fint lager med ljusröda prickar över buk och rygg nu.. Suck. Vi får se.

En tand till har jag sett nu iaf..

Alla kläder jag köpte på zeeman i storlek 80. Ja iaf tröjjorna. Är för små!!!!!!!!!!! =( Så blir att använda 86 kläderna istället och sälja de andra =(=(=(


Hade besök igår av mamma Cecilia och baby Todd och mamma Emilia och Baby Lycke.

1 kommentar:

  1. Vad synd att kläderna inte passar :( Men du kan säkert sälja dem på blocket!
    Hoppas Heaven mår bättre nu så du får lite lugn och ro du med :)

    SvaraRadera