söndag 17 januari 2010

17 Januari 06:18

Ja god morgon världen. Jag är trött! Vi såg the haunting igår. En av de få filmer jag hade med tysk eller nederländsk text. Blev nederländsk text så jag med kunde läs och "öva" :D Stefanie somnade under filmen så tio gick vi och la oss. Jag hade svårt att somna som vanligt och tänkte ja i morgon får jag väl säga till Stef att Heaven vaknade 23,30 o ja inte somnat en. Vem vaknar när min mobil är PRECIS 23,30. Jo baby h. Dock somnade hon direkt. Sov till 4. Räckte att jag visade mig och hon sov till 05,30. La henne hos mig. Men Nej. Dags att gå upp. Nu sitter hon på pottan.

Idag måste jag städa, vi måste handla en present till Bella som fyllde 7 i förrgår. Damn minns när hon föddes. Vi hade middagskväll i Elinors etta.. Jag bodde i Malung och var ilag med Per. Hade min lägenhet på torggatan. Ja det var tider det. HAHAHA! Jobbade på sjukstugan och skulle precis börja läsa till usk. Om jag inte redan börjat.

Stefanie är med i viktväktarna. Verkar ju superenkelt o räkna points. Hon har någon "miniräknare" som räknar åt henne. Hur smidigt som helst.

på onsdag ska jag börja pulvra och sen kanske man ska roa sig med viktväktarna. Får väl beställa en sån "miniräknare" i Belgien om det inte finns i Sverige. Hittade inget på deras sida men har mailat och frågat.

Behöver en filt till H. Köpte ju en innan hon föddes och nu vill hon inte sova utan den. Vad gör jag när den försvinner. Tittar på tradera hela tiden men icke. Mailade villervalla igår och hörde ifall de har några liggandes :)

1 kommentar:

  1. Jag fick också gå upp i ottan idag. 5:38 tyckte Linus det var läge. Varför liksom? Men jag har sån pass lyx att man kan gå upp och dra på en film i hans rum, sen gå och småslumra en stund till. Men trött som faen är jag idag.

    Ses senare. Minns också när jag ringde till dig o berättade att Bella kommit. Hihi.. Längesen det nu.

    Kramis!

    SvaraRadera