söndag 22 maj 2011

22 maj 07:14

Helt otroligt vad tiden går. H är 2 år och 5 månader idag. Tiden går alldeles för snabbt. Lilla Leo är snart 3 månader.. Bart sa igår att inga flera bebisar i det här huset. Anledningen var att H är så fruktansvärt trotsig..

Haha sen L föddes har Bart kallat honom Leo Amadeo så nu kallar jag honom för Amadeo och H går och pratar med honom mest hela tiden och säger Hej amadeo :)

Var trevligt med kärrbo dagen igår. Heaven red ponny 2 ggr och en gång på min syster Johannas Häst Riccio. Dock tyckte Heaven att den var för stor så hon ville ner och rida lilla hästen.

Sen var det lite gårdshäng med grannarna.. Hoppas dom får en bebis snart så jag får en morgonpromenad vän : )

H somnade som sagt runt 18,30 igår och sov till 06,05 i morse och hon var så glad när hon vaknade!! En helt annan tjej. Så alltså ska vi gå och lägga henne kl sex hedanefter.

IDag ska vi åka och simma.. JAAA Zwemmen säger H. Under water! :) lol.. Eller hur det nu stavas. Ja Annette och Sandra ni vet ju :)

Jag skulle bli glad om ni som läser skriver kommentarer så jag vet vilka ni är för jag ser från massa konstiga ställen i statistiken.

3 kommentarer:

  1. Jag läser! Kan se konstigt ut med min jobbdator som ger lite olika IPn då vi har olika nätverk :)

    SvaraRadera
  2. Jag läser... när jag har tid att sitta så pass länge framför datorn att jag hinner med det :D

    SvaraRadera
  3. jag laser ifran belgien!!!!

    SvaraRadera