måndag 23 maj 2011

23 maj 17:54

Håller med Emma om att det är trist att läsa när folk bara har tävlingar med hela tiden men det är skoj att tävla. Har ägnat många timmar åt tävlingar idag känns det som. Varje gång Leo har ammat har jag gjort tävlingar på internet. Skoj om man vinner någonting :)

Dagen har varit bra. Heaven har både kissat och bajsat på pottan. Säkert hur ointressant att läsa som helst men jag är så stolt så. Hon har ju gått utan blöja hemma varje morgon och kissat på golvet. Samma sak gjorde hon idag. Till slut ropade hon mamma blöja, bajsnödig. Jag sa sätt dig på pottan och hon kröp in på sniskan på pottan som stod inklämd under handfatet och ropade STOPP!! när jag försökte komma närmare. Sen visade hon stolt upp bajset. Efter det så blev det trosor och hon gick själv och kissade en gång när jag var hemma och en gång när mamma var här.

Jag var ner på stan med Emma och käkade, köpte pool till Sigge och letade efter ett block och klistermärken till H. Varje gång hon gör något på pottan så får hon ett klistermärke.

Hon fick även sin teservise i porslin jag köpt på Wibra för 1,99euro. :) Perfekt. Hon är superduperglad!! HIttade även en my little pony vattenflaska på toys r us till henne som jag köpte eftersom hennes gamla gått sönder..

Mamma och min bror var här på besök så när mamma skulle åka stod H i hallen och bad om att få följa med. Visst, varför inte. Så nu inväntar jag att Leo ska vakna så han kan få lite käkpåfyllning sen blir det promenad med Camilla holm coh stavar. Sen film med Bart. Ska nog köpa något gott till filmen ikväll!! =)

1 kommentar:

  1. Åh så duktig hon är skruttfian!!! Igår sa Rasmus att han inte ville ha blöjan..han ville ha kalsonger =)

    SvaraRadera