lördag 27 augusti 2011

27 augusti 06:42

Igår så hade jag en upptagen dag. Ner på stan för att äta lunch med Camilla och Jimmy. Sen spatserade jag runt med Emma och Sigge. Hemåt för att hämta upp H på dagis och sen ut till kärrbo för att hänga med min kusin. Blev bjuden på god köttfärssås och trevligt sällskap.
Åkte hem runt sju halv åtta och barnen var vakna, hör och häpna. La L och sen sov han hela natten! B berättade inatt att han hade gett L nappen en gång. Ifall han varit vaken mera så har inte jag hört det iaf.

H vaknade inatt och km till mig. B gick dit och ville bära henne men det gick inte. MAMMA var tvungen att komma. SUCK! Sen har hon varit vaken i en timme inatt. Sprungit till toaletten ggr flera men bara kissat.

Ang lekhagar.

Helen: Cedric är så liten så bär på honom:) Det kommer en dag förmodligen snart när han är intresserad av annat än dig =/

Sandra: Ang lekhagar och Emma förstår jag dig till fullo men inte nu med Savannah:) Lilla H springer och härjar för fullt och L ligger på ett täcke på golvet. Men hon har vant sig att se sig för. Har ju tagit ett BRA tag men nu är hon van. Att ha barnen i dom när dom sover kan ju vara smidigt :) Men inte att stänga in dom i som min svärmor säger ;)

Glöm inte att rösta!!!!

1 kommentar:

 1. Superkul att du är med och tävlar i min bloggtävling!
  Nu har det kommit en ny regel (eller vad man ska säga) som ger dej chansen till dubbla lotter i tävlingen!
  Gilla min blogg på facebook så får du en extra lott i tävlingen.
  Ser om du gillar, så du behöver inte skriva någon ny kommentar.

  Gilla här: http://www.facebook.com/pages/linaholgerssonsbloggse/225996494119410

  Pussar & Kramar
  /Lina Holgersson

  SvaraRadera