tisdag 27 september 2011

27 september 16:13

Har gjort lite nytta idag iaf. Plockat i och ur diskmaskin, dammsugit och kört en maskin tvätt. Varit till optikern och beställt linser. Var lite skoj när man satt där. Hon undrar har du alltid hetat Möller. Mm säger jag.. Hmm din mamma. Vad heter hon? Jag svarar på det. Är du släkt med Broberg? Tydligen så var det min fasters fd mans barn. Henne hade jag tydligen träffat när jag var något år gammal bara :)

Vidare mot polisen för att hämta ut L´s pass. Så söt han var. Jätteglad. Synd att man inte får le på pass när man är större.

Till badhuset för babysim. Min mamma kom och var med idag. L var dock inte på sitt bästa humör. Kanske var för tidigt efter febern att åka =/
L somnade så mamma stannade medan jag hämtade upp H på dagis. Hon satt i sandlådan och lekte och var superglad. Hade jättevarma händer och ville inte gå när vi skulle gå hem. Hon var trött i benen. Vi beslutade att vi skulle göra denna veckas bak så vi bakade en kladdkaka när vi kom hem. Dock så bröt hon ihop för allt så jag sa att när kakan står i ugnen ska jag se om du har feber. Jo då. 39,6 rektalt hade hon. Stackarn.

Nu går hon omkring med sitt leksaksstetoskop och talar om att hon är sjuk :)

1 kommentar:

 1. Hej hej, hoppas att allt är bra? :).

  Har igång en bunt med tävlingar i bloggen, bland annat Personlig Almanacka, valfria smycken, ljuslykta och två till kommer upp denna veckan!

  Du hittar tävlingarna till vänster i bloggen eller i denna direktlänk:http://yarp.blogg.se/category/tavlingar.html

  Om du inte gillar såna här kommentarer så ber jag om ursäkt,

  Kram
  Nathalié

  SvaraRadera