tisdag 21 februari 2012

21 februari 13:42

Jag har gjort som säkert dom flesta i Sverige gör idag. Handlar semlor till mig och Heaven. Bart äter inga och Leo fick en fruktsmoothie. Gott var det :) Heaven slickade i sig grädden. Det var den 18krs semlan =/ och jag åt allt. Nu ska vi klä på oss och gå ut och leka i det fina vädret om en stund och sen iväg på dansskola.

Ikväll ska jag äntligen komma iväg på Cope utbildningen igen. Har missat två veckor efter varandra pga sjuka barn. Känns astrist.

Solen skiner idag och jag önskar att jag inte kände mig så slö. En promenad på några km varje dag skulle göra gott men får ta itu med det efter att bebis har kommit.

Ja Helen. Klart jag har tänkt att vi ska umgås! Bara att jag har inte ditt nr på min svenska tele och mitt belgiska kort är i Belgien så har inte kunnat messa dig. Har dock messat Anette och bett om ditt nr!
Shopping sällskap vill jag absolut ha! Jag kan gå och handla med enbart Leo så kanske vi kan äta lunch med.

1 kommentar:

  1. Kul :-) Jag har skickat mitt nr igen. Jag ar hemma och har inget inbokat (sa ar det att vara mammaledig lange har, jag kanner ingen som ar hemma under dagarna...) Nar ar det ni kommer?

    SvaraRadera