lördag 24 mars 2012

24 mars 07:15


Sitter här med min latte och hoppas att jag ska vakna till liv snart. Faktiskt så låg jag i sängen redan vid 21 och före 21,30 sov jag nog. Totalt har jag blivit väckt 6ggr av Leo. 1 gång gick Bart dit och dom andra gångerna hade han lagt sig så han hörde inget. 2 ggr för att gå på toa och sen av Heaven 06,25 när det var dags att gå upp. Kände mig som en zombie. Gjorde snabbt välling och kröp ner igen men då vaknade Leo så bara att gå upp igen.
Leo är bara halvvaken. Han ligger i sängen med stängda ögon och skriker. Drygt. Men hoppas det ger sig någon gång.


Har en finfin bild sen Karin och Nathan och deras barn var över och åt voul au vent en kväll här :)
Keegan och Heaven badade och helt plötsligt hör vi ett rop på "mamma, kooooooooooooom!".
Detta är vad vi finner i badkaret :) Leo har klättrat ner och satt. Med pyjamas och allt. Är bara glad att han inte ramlade i med huvudet först. Tog en himla massa bilder men ingen av dom blev som jag tänkt mig så vi fick använda den här. Sa till Bart igår att det var dags för en systemkamera och han tittade på mig som att jag vore dum i huvudet.

Jag har även föreslagit att vi ska ha en ny tv som vi kan skruva upp på väggen och även skruva upp hans ps3 på väggen så vi kan bli av med den fula bänken vi har.

Har även köpt mig en ny telefon (till slut!!! på jobbet fick jag nästan applåder när dom hörde det) så Bart tror jag är helt galen :)

Idag ska vi ta en sväng till dollarstore och sen ska vi åka hem till farmor och farfar och grilla. Fixa lite i husvagnen och på med sommardäcken på Barts bil. I morgon jobbar jag annars kunde vi sovit i husvagnen men kanske blir så iaf! Ska prata med honom när jag vaknar om hans och Nathans kvällsplaner.

Har varit lite seg på att skriva blogg men det är för att svärmor varit här och Heaven varit hostig och gnällig.

1 kommentar:

  1. Kul att du är med & tävlar i min blogg :D allt bra?

    SvaraRadera