söndag 25 mars 2012

25 mars 07:54

Trött och sliten.
Var hos Farmor och Farfar och fick god mat igår. Hem. Leo däckade nästan direkt vi kom hem och runt 21 låg jag och Heaven i säng. Leo vaknade när jag la mig så jag mutade med vatten och napp i drygt 40 min tills han somnade. Sen vaknade han igen vid halv tolv och då blev det ersättning.

Sen vaknade jag när Bart smög in. För en gångs skull så väckte inte ytterdörren mig utan det var när han klev på en planka i vardagsrummet. Jag gick upp på toa igen då :) HAr vaknat ytterliggare två ggr efter det för att gå på toa.

Leo har jag dock inte hört nå mera men har även lyckats stänga våran sovrumsdörr och larmet var av så kan hända att han vaknat en massa men somnat om själv.

Kl 07,26 dvs 06,26 slog Heaven upp ögonen och som vanligt så vaknade Leo 5 min efteråt. Det SUGER! Ögonen är svullna och huvudet värker. Tänk om man fick sova. Inatt blir det inte mkt sömn för att jag jobbar till 22,00 och sen ska jag till dagis med Heaven 07,15 i morgon sen vidare till Hökåsen och lämna Leo hos farmor för jag har utbildningsdag. :)

Men på tisdag kanske man får vila lite! Vem vet. Ingenting inplanerat förutom att Heaven ska på dans.

Om en vecka börjar jag jobba heltid då. Ingen dagisplats har vi fått heller. Svårt det där. När jag pratade med staben trodde hon att vi kunde få besked i slutet av April. Har inte Leo fått någon plats då känns det nästan som att jag borde sluta jobba det datumet i maj jag får HP beviljat från och Leo får vara hemma till i Oktober MEN då kommer jag inte kunna vila någonting i juni. Jag vet att med både Leo och Heaven var jag helt slut sista veckorna och sov mest hela dagarna och har jag Leo hemma blir det inte nå sova. Nej svårt det där. Känner mig lite ego som tänker så och ekonomiskt är det ju billigare att ha honom hemma.. Nej.. Jag vet inte.

Glöm nu inte att tävla.

1 kommentar: