fredag 9 mars 2012

9 mars 07:00

Fy i helvete. Jag är så trött!!!!!
Ja la mig i tid igår för att få sova. Kl 20,00 låg jag i sängen... Blev inte mycket sova. När kl var 02,00 hade Heaven väckt mig 5ggr för hon ropade och skrek i sömnen. Leo hade väckt mig 4ggr. Barts jävla skype hade ringt en gång så jag fick gå av och slå av ljudet. Jag blev väckt när Bart kom hem och öppnade ytterdörren och en gång till när han gick in i vårat sovrum.

Leo vaknade igen sen vid 05,20 och åt ersättning. Vid 06 hade Heaven kissat i sängen och 06,25 ville hon upp. Jag är mör idag! Hade tänkt börja med lunchen nu på morgonen. Finns inte en chans.

Hade en trevlig kväll tillsammans med Karin och hennes barn igår. Blev lite tårta till mellanmål och så taco till middag.Leo får slicka grädde. Han var superglad vill jag lova :)Som ni alla som känner mig vet så tycker jag inte om att baka eller göra saker så tårtan blev snabbt ihopslängd igår. Leo tyckte om den iaf och det var väl det viktigaste :)Äter tårta :)Så fina och blåa blev barnen när dom ätit upp tårtan.

Dom ska fira Valborg i Älvkarleby i år igen tillsammans med Tobbe och Anneli så hoppas Bart kan hitta den som är hans nya chef så att han får ledigt. Han sa att han bara sett honom en gång sen han bytte chef så kanske inte är så lätt. Antar att det finns någon annan man kan fråga då.

Nu står Heaven och Leo vid tvn och ser på bamse. Snart dags att sätta igång med morgonbestyren. Snö på backen igen. Måste se hur kallt det är om det räcker med fleecefodrade regnkläder eller om det är overall som gäller igen idag.

Nu blev jag jätteglad. Jag tävlade hos Agnes och idag när jag vaknade hade jag fått en kommentar som visade mig till denna sida. Min nyblivna ett åring kommer bli superglad över vinsten :)

1 kommentar:

  1. Tack för igår det var mycket trevligt och gott.

    Angående Älvkarleby så hoppas jag att ni har tänkt fira med mig och Nathan och barnen också eftersom att det är vi som bjuder dit Er ;-P.

    Grattis till vinsten!

    Kram Karin

    SvaraRadera