söndag 1 april 2012

1 april 07:24

Var på bio igår med Elinor. Såg Hunger Games. Jättebra film faktiskt fast var drygt att sitta still så länge. Kändes i höfterna.

La mig tidigt igår. Vaknade vid midnatt och gick på toa och Bart berättade att Tom ringt och sagt att Robaer låg på IVA. Smsade Heidi (Robaers ex) och hon ringde så Bart pratade med henne och då så hon att Robaer opererades just då.

Fick sms inatt att han låg på IVA igen i konstgjord koma med respirator. Hjärtat fungerade till 10%. Hjärnan hade blivit sur och mag-tarmkanalen total blockerad.. På onsdag tar dom bort maskinerna för att se hur allvarliga hjärnskador han har fått och om han kan andas utan hjälp.

Fy helvete säger jag. Han är pappa till en 4årig pojke. Stackars pojk.

Där ser man hur snabbt det kan gå här i livet! Ta hand om varandra. Han och Bart smsade med varandra under dagen.

Har just messat med Heidi. Hur förklarar man detta för sitt barn. För deras barn att hans pappa är så sjuk.¨

Förstår fortfarande inte vad som hänt. Heidi var dit igår. Då hade han känt sig svag och gått ner 10kg i vikt på 2 veckor. Kräkts en del. Så hon tvingade honom till sjukhuset.

Ja då så. Så fort det händer. Väl på sjukhuset konstatereades infektion i tarmar och magsäck. Han fick en stroke och sen slutade njurarna fungera. Fy fan.

1 kommentar:

  1. Nu är tävlingen i samarbete med Lajbansson Leksaker avslutad så skynda in och titta om du är den lyckliga vinnaren. :)

    Passa även på att titta in min nystartade tävling! :)
    http://vhdbrud.blogg.se/category/mina-tavlingar.html

    Kramar Madde.

    SvaraRadera