söndag 10 juni 2012

10 juni 07:37

Idag ska vi åka iväg med husvagnen. AStrött är vad jag är. Som varje morgon.

Jag la mig tidigt och somnade snabbt igår. Runt 23 vaknade Leo. Mest gnäll som det brukar så gav han en flaska, napp, stoppade om etc och han blev tyst. Sen fortsatte det i ca 30 min. Jag gick in gjorde som vi brukar. Till slut började han skrika Hysteriskt. Jag satt bredvid honom, pratade, sjöng, försökte med välling, napp, kanin, bytte blöja. Inget fungerade. Efter drygt 30 min skrik kom Bart upp och tog han till vårt sovrum. Där fick jag tillbringa dryga 40 min med att lägga han ner för att ligga ner i vår säng fungerade inte. Så till slut gick jag tillbaka med honom till sin säng. Efter 30 min började han skrika IGEN! så bara att gå dit. Stoppa om, napp, kanin etc. Sen så sov han iaf men nu är jag skapligt mör eftersom jag gick upp 06,20

Kommer bli tunga nätter i husvagnen om han ska hålla på så här varje natt och sen kommer det nog inte bli mycket tid för att sova dagtid.

Heaven var på kalas hos Mollie igår. Superskoj tyckte hon det var. Självklart var Ida också där :)

Sen var vi hem till min syster och hälsade på baby River. Var en stolt kusin Heaven som fick hålla i sin kusin och som även stoppade in ett finger i munnen på honom när han började gnälla för det hade hon minsann sett att Marina gjorde när Timothy gnällde :)

2 kommentarer:

  1. Hoppas att ni får det trevligt :)
    Puss

    SvaraRadera
  2. Nu är vinnaren i Goodiebag tävlingen presenterad, kom in och se om det är du :)

    SvaraRadera