onsdag 17 oktober 2012

17 oktober 05:18

Jag är mycket trött. La mig 20:20 igår. Sista gången jag kollade på kl var hon 23. Kunde inte somna. Heaven vaknade flera gånger för att lägga sig i min säng. Tillslut somnade jag iaf och nu sitter jag och lyssnar på Leo som skrikit i 20 min. Kastar napp och kanin så fort man erbjuder det. Roligt. :/

Så nu tog Bart upp honom så nu springer han omkring på övervåningen och skriker. Blir alltså Inge mera sömn inatt. Fy fan! För sitta i knä ska han inte. Sitta själv ska han inte. Bara skrika. Nu har jag en arg Bart som slår på film åt honom medan Leo skriker och skriker. Senaste kvarten har Heaven med varit vaken och vägrar lägga sig.

Hjälper inte. Han står i hallen och skriker att han ska ner. När vi försöker ta med honom ner skriker han om fet. Fy fan! Det är det enda säger jag bara.

Vi har nu fått med Leo till soffan så nu börjar han skrika igen.

Nu ser han äntligen på bumba. Kl är 05:48. Bart sover nog igen på soffan och jag är så trött att jag tror ögonen tränger ut ur sina hålor snart.

E så att jag drar mig för att ha besök när mina barn härjar halva nätterna. Går inte att varna för hur det är. Så fort Leo kommit ur detta kommer ju Sammy att börja så måååånga långa år kvar innan man får sova.

Ja dagen idag bjuder på morgonpromenad så man förbränner kalorier. Vidare till Ikea med Malin. Blir lunch där så kanske de finns flygande Jakob kvar från igår att mata barn med till middag. Tanken på middagslagning för mig jättetrött.

Bitter är jag med. Suck. Sa just kom Leo och klappade på soffan bredvid mig så nu skriker han. Heaven skriker och gråter för jag sa att ska du vara vaken och måste vi vara tysta. Annars får du lägga dig igen.

Jag är avundsjuk på alla människor sol får sova. Det enda jag vill är att sova och jag vill inte åka bort och sova jag vill att mina barn ska sova. Vaknar som så vill dom något man kan hjälpa dom med. Inte bara skrika skrika skrika.

06:09 Leo skriker nu för han ej får klättra och stå på vardagsrumsbordet och för att han ej får gå ner. När jag tänker följa med honom ner skriker han för det.

Hoppas inte Sammy vaknar där nere. Han har bara ätit en gång vid tolv. Fick nappen just innan jag gick upp till Leo. Slagit på larmet men vet inte om rätt kanal är inställd.

06:34. Ungarna sitter nu och äter frukost. Dagen börjar dåligt. Tre liter mjölk hade vi. Alla var dåliga så den stora koppen kaffe jag hade tänkt mig blev de Inge av med för kaffet bara skar sig!! Inget vatten har vi så nu har jag fått slösa massa vatten på att fylla i kaffemaskinen så får de bli latte till frukost. Suck. Vill gå på toa men bäst jag väntar då vi ej har vatten.

1 kommentar: