tisdag 2 oktober 2012

2 oktober 12:15

Har insett att vi har internet fast det inte ska slås igång fören den 12 oktober. Så bara att surfa på då. Kan ju vara vårat som är igång snabbare? Ingen aning. Beställde i torsdags.

Vi packar upp och packar upp. Just nu har vi kartonger i varje rm så kommer dröja innan jag lägger ut några bilder. MEn det kommer. Jag lovar.

Ska snart iväg och ta syskonkort på barnen så just nu har dom så fina kläder på sig så som jag köpt på Strössel barnkläder. Bilder kommer senare när alla barnen har på sig. Klart det ska matcha när man tar kort. Bart är lite emot mönstrade tryck men jag tycker det är superfint och Heaven blev glad när hon kände igen bockarna bruse och Hans och Greta.

Sammy fick godkänt på BVC idag men går inte upp så mycket. Kurvan fortsätter neråt trots ersättning. Men kan ju inte mata honom när han inte är hungrig.

Leo blev med "godkänd". Fick medicin utskrivet att inhalera. Visade doktorn en film från när Leo bara springer runt våran bil och han sa att även om han inte har svårt att andas ut så låter det inte nå bra. Så ska testa inhalationer nästa gång han blir dålig.

Nej. Det var allt. Bilder kommer som sagt sen.


1 kommentar: