måndag 7 januari 2013

7 januari 13:35

Natten var mycket bättre men inte bra. Satt och läste i min bok 'att växa och upptäcka världen' och när barnen är 26 veckor ( vilket Sammy är nu) så har dom en Utvecklingsfas. Relationsfasen. Dom upptäcker att dom är små och världen är stor. Att det är förhållande mellan människor, saker, djur etc. Under denna period kan dom bli mera klängiga, äta mindre, sova dåligt etc. Allt passar utmärkt in på min lilla Sam :) fasen kan vara 1-4 veckor så får hoppas att den snart ger sig. :)))

Bart gick upp med ungarna i morse bod 740 så jag somna om. Vakna och tänkte nej jag vill sova mera. Kollade in klockan. 1040. Var nig lika bra att gå upp.

Leo sover middag. Sam har precis vaknat. Heaven och jag har pärlat och jg har dammat, dammsugit och skurat här nere med hjälp av Heaven. Ikväll blir det baspass på Friskis och måste även ta mig ut på promenad eftersom friskvårdsgruppen på jobbet har en tävling. Denna vecka är det 30 min promenad dagligen. Så bara att promenera.

Dagens vikt visade att jag nu har gått ner 15,3kg. Dvs nu är det 50% som är borta. Kanske lyckas gå ner iaf 7,5kg till före sommaren.

Innan nästa årsskifte ska jag gått ner 15kg till.
Innan sommaren är slut vill jag kunna springa 2,5 km. Det är mitt mål.
Hoppas på att jag får lite träningssällskap under våren. Lättare då :)

Nej dags att stoppa i sängkläderna som tvättats i tumlaren och sen ska vi pärla mera.

1 kommentar:

  1. Vad duktig du är! Fortsätt kämpa på, du kommer säkert nå dina mål! :)

    SvaraRadera