söndag 24 februari 2013

24 februari 11:18

Har inte haft tid att skriva på några dagar. Varit fullt upp med besök från Belgien. Vattentunna diareer från Sam, kräkor från Bart och från Oona som lyckades spya ner hela baksätet på min bil så att det bara var att riva ur allting, tvätta bilen med klorin och hoppas på det bästa.

Oona, Debby och Yvan kom i onsdags. Jag var matt och hängig och kände inte alls för besök men efter att jag sovit några timmar under dagen så kände jag mig tillräckligt pigg för att ta mig till jobbet i torsdags. Blev ett aerobics pass med svägerskan på torsdagskvällen. Trevligt.

Fredagen blev det kinabuffé på stan och samtidigt var vi barnvakt åt River. Det är som min syster säger. River och Leo är lika varandra i utseende så att jag antar att dom är lika någon i min familj.
Papporna geocachade och jag och Debby fikade med barnen. Såna där kakklubbor. Minns ej namnet men barnen tyckte om dom. Blev dock sur när Oona behövde kissa, toaletten svalde femman men dörren låstes inte upp. Ringde numret som stod men inte kunde vi få hjälp inte. Som tur var kom flera personer som skulle på toaletten så att Oona kunde gå in efter dom.


Var trångt i min säng. Oona sov inne hos Heaven men den dagen hon kräktes sov hon med sina föräldrar och då ville Heaven sova med mig och det var ingen idé att försöka lägga Leo inne hos dom så vi trängdes allihopa och Bart fick en lyxnatt på soffan.Köpte kylskåpsmagneter till barnen på stan och Heaven har nu bokstaverat sitt namn alldeles själv :)Bjuder på en bild på min lilla stora kille med.Igår var vi till IKEA och köpte en soffa till uterummet. Blev smått irriterad när jag inte fick boka släp med våra kreditkort eftersom dom enl affären är låsta för internetköp. Prövade fyra olika kort och har kontrollerat hemma. Inget av dom är låst för internetköp. Kunde ej få hjälp av personalen för det slutade dom med för si så där 2 veckor sen. SUCK! Ville boka hemtransport vilket dom ej kunde hjälpa oss med igår men vi kunde få det idag. Sa att vi är tyvärr inte hemma och då tyckte dom vi skulle lämna tillbaka soffan. Sura var dom, diskuterade fikaraster samtidigt som dom skulle hjälpa oss. Jag höll på att explodera!! Testade tillslut igen att boka ett släp (trots att det enl personalen ABSOLUT inte fanns några släp lediga och det gick hur bra som helst. FIck betala med svägerskans kort. Men som sagt. Blä på er IKEA. 

Nu ta hand om trött och sur Sammy. Ikväll step up när barnen sover. Skulle ha gått på kalas till William idag men får skjuta på det ifall jag släpar med bakterier. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar