fredag 20 september 2013

20 september 00:02

Jag har huvudvärk. Kl 20:30 tog jag Ipren och alvedon och tänkte att inatt ska jag sova i min säng. Säkert. H drömde. B gick dit. Hjälpte ej. Jag gick dit. Allt lugnt. Ner igen. La mig. H drömde. Jag gick dit. Tänkte att fan lägger mig hos pojkarna direkt. För en timme sen vakna Sam för tredje gången. De två första var han halvvaken bara och de räckte med napp och elefant. Tredje gången hysteriskt skrik i en halvtimme som resulterade i att Leo vakna hysteriskt och väckte Heaven igen. Leo har nu somnat om igen med Heavens hjälp men Heaven är bekymrad över att inte jag får sova. 

Sam är nu tyst men sova ska han inte. Lägger jag mig ner blir han hysterisk. Tar jag honom i famnen blir han hysterisk. Han ligger med sin napp och elefant och tittar på mig. 


Trött. Och har skrikit massa. Syns de eller. Precis tagit kortet. Nu skrattar han och hoppar upp och ner i sängen och själv känner jag mer stress inför att vi snart arbetar. Blää. Tur att Sam går inskolning nu för då så kan jag vila på dagen eftersom H och L får gå med. Ska man behöva söka dispans för att kunna orka jobba så man kan sova någon dag. Känns helt sjukt. Belgien har mycket galenskaper för sig men där lämnar man sina barn varje dag och man får köpa mjölk. Man får åka på spa eller vara hemma och städa. Det är inte några konstigheter. 

Nej hoppas jag får sova snart. Jag är så slut. :(. 

2 kommentarer:

  1. Hoppas skriknätterna ger sig snart! Vad snäll H ār som tänker på dig. Vet inte vad dagis kostar I sverige, men det är ju ganska dyrt här, men priset räknas ut mha lön. För oss blir det €13/5 timmar och €22/hel dag.

    SvaraRadera
  2. Jag kikar in för att tipsa om en tävling inne på bloggen som du gärna får vara med i:
    http://blogg.alltforforaldrar.se/mamabeatrice/2013/09/23/tavling-vinn-en-valfri-mossa-fran-alicemossan/#

    Hoppas du har en härlig torsdagskväll :)

    SvaraRadera